Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Nova convocatòria per trobar teloner a Mazoni

11/03/2019
Música
Voleu actuar a l'escenari del Matas i Ramis com els seus teloners?

Difícilment trobareu un millor padrí per pujar als escenaris. Voleu ser teloners de Mazoni? Us agradaria? Us ve de gust?

Doncs, fet. Ho podeu ser en el concert que Mazoni ha d'oferir el pròxim 5 d'abril a Matas i Ramis. Està oberta des del passat 18 de febrer la convocatòria per buscar cantautors/res o grups de petit format que vulguin actuar com a teloners de Mazoni. Us podeu inscriure fins a al 22 de març de 2019 i el nom del guanyador es donarà a conèixer el 25 de març de 2019

Aquestes són les bases de la convocatòria. Preneu-ne nota i escriviu-nos!

a) L’estil de música i format del grup són lliures. Ara bé, tindran preferència aquelles propostes de cantautors/res o grups de petit format.

b) El guanyador o guanyadora es compromet a actuar el divendres 5 d’abril a les 21 h al Centre Cívic Matas i Ramis interpretant un màxim de 5 cançons en 30 minuts.

c) La convocatòria estarà oberta des del dilluns 18 de febrer fins al divendres 22 de març a les 23.59 h. Els interessants i interessades han d’enviar la seva candidatura al correu info@concurscantautors.cat i enviar la següent informació:

  • Nom del grup o cantautor/a
  • Components i instruments
  • Requisits tècnics
  • Àudio o vídeo amb mínim una cançó
  • Nom i telèfon d’una persona de contacte

d) L’equip del Concurs de Cantautors/es d’Horta-Guinardó exercirà de jurat d’entre totes les propostes rebudes i n’escollirà un/a guanyador/a i un suplent. El 25 de març es publicarà el resultat a la pàgina web i a Facebook, i es comunicarà als guanyadors/es.

e) Els participants han de ser majors de 18 anys.

f) El guanyador/a rebrà una compensació econòmica de 150 € per la seva participació.

 

Compartir