Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Passem l'equador del circuit amb molta música en directe

20/03/2023
Entre els 8 concerts d'aquesta setmana, hi ha la darrera oportunitat per escoltar en directe del nou disc de Nico Roig.

25 propostes t'esperen aquesta setmana dins el circuit Barcelona Districte Cultural! Però entre tota aquesta oferta on hi ha circ, teatre, cinema documental musical i familiar i dansa, et volem destacar els 8 concerts que t'oferim els pròxims dies. Hi ha Jazz, folk íntim, ritmes brasilers i la darrera oportunitats que tindràs de descobrir l’Alba Alsina Quintet i de escoltar el directe del nou disc de Nico Roig, publicat a finals del mes passat.

Música per a tots els gustos i de diferents estils: del folk íntim d'Amaia Miranda al bebop de Carlos Sarduy Trio; del Brasil de l'Anna Tréa a la Mediterrània de la Mabel Flores.

Arriben les acrobàcies!

Els pròxims dies estrenem al circuit 'Fili Busters', circ d'acrobàcies a l'aire lliure que ens porta el duet de clown i circ Mortelo&Manzani. Serà dissabte al matí, a la plaça del Centre Cívic Can Basté. A més, diumenge també torna el Circ Pistolet amb el seu espectacle 'Potser no hi ha final', al Centre Cívic Teixonera.

Aquesta setmana hi trobaràs la pel·lícula del Petit Cineclub 'La bellesa de la vida' i una nova oportunitat per veure la història d'un grup que va lluitar contra l'apartheid sud-africà 'This is National Wake', documental musical que arriba gràcies al festival In-Edit.

Entra, mira els espais que hi participen i les dates dels espectacles que més t'agradin. Com sempre: n'hi ha per a tots els gustos i públics!

Compartir