Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Primera selecció de les propostes que formaran l'edició de l'any vinent

15/05/2024
Com serà l'edició de primavera de 2025? Quines propostes podràs veure? Hem començat a treballar per donar forma al catàleg d'espectacles de l'edició número 17 del BDC.

Aquesta setmana al CC Casinet d'Hostafrancs, responsables de direcció i programació dels centres que participen al Barcelona Districte Cultural i especialistes en música, teatre, dansa i circ s'han reunit per fer una primera selecció de les propostes rebudes a la bústia que formaran el catàleg d'espectacles de l'edició de primavera de 2025.

Quatre comissions, de teatre, circ, dansa i música, han fet aquesta primera tria d'espectacles, seguint criteris artístics i d’adequació tècnica als equips i característiques de les sales i auditoris dels centres culturals que participen en el BDC. D'aquí en sorgirà un catàleg del qual els programadors dels diferents centres participants escolliran els espectacles que volen oferir als seus espais. Perquè una proposta acabi formant part de la programació final, haurà de ser escollida com a mínim per 3 centres.

Vols participar al Barcelona Districte Cultural?

Ja està oberta la bústia de tardor 2025. Si tens un grup o fas música; si formes part d'una companyia de teatre, circ o dansa i tens un espectacle que pugui formar part del circuit, omple el formulari i adjunta’ns la teva proposta. Fins al divendres 27 de setembre de 2024, a les 14.00 hores, tens temps.

Compartir