Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Prop de 20.000 persones van veure el documental sobre Art i Part

10/02/2019
Art i part
Canal 33 va emetre el reportatge que resegueix el procés de creació de tres espectacles comunitaris

Prop de 20.000 persones van seguir el passat dijous pel Canal 33 el documental ART i PART, que recull els processos de creació de tres espectacles comunitaris en tres barris de la ciutat: Poblenou, Sant Andreu i Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera. El documental, de poc menys de mitja hora, ideat i dirigit per Raimon Fransoy i Xavier Puig, va aconseguir un share del 0,9% en la seva projecció del passat dijous a les 23 hores. Ara es pot recuperar a la web de Canal 33.
Els processos que reconstrueix aquest documental són els d'Encreuaments, peça que es va estrenar a la Sala Beckett; Sant Andreu, crònica del no temps: una reivindicació surrealista, que es va presentar a Fabra i Coats-Fàbrica de Creació; i Rebomboris, un muntatge sobre les xarxes de curesque es va poder veure al Centre de Dones Francesca Bonnemaison.
La primera edició d'ART i PART es va viure també als barris del Raval i La Marina. Durant el 2019, la segona edició del projecte se celebrarà al Poble-Sec, el Gòtic i el Besòs.

Compartir