Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Quan el ventilador va guanyar 'Baby Shark'

30/10/2019
Música
Landry el Rumbero celebra la castanyada amb els menuts i els grans del Centre Cívic Besòs i les cançons de l'espectacle 'Ets especial'

La rumba, amb tota la força del ventilador, li va plantar cara. I va guanyar per golejada: al Besòs la música més barcelonina de totes les músiques va derrotar al Petit Tauró, al gran Baby Shark arribat des de continents llunyans. Ara us ho expliquem:

Landry estava dalt de l'escenari. I els petits que el rodejaven des del primer acord de la seva guitarra van començar a demanar Baby Shark, la cançó que ha causat furor entre els més menuts de totes les cases. "Sí, sí, Baby shark, ja us he sentit... Però aquesta la farem quan em demostreu que us sabeu totes  les vocals". I els menuts van demostrar que se les sabien. I van ballar la A, la E, la I, la O i la U. I van fer rotllanes, que cada vegada es van anar fent més i més grans. I van practicar La tomaquera. I van endevinar el títol i la lletra de cançons infantils d'ahir, avui i sempre que Landry el Rumbero reinterpreta amb el so que va fer famosos als gitanos de Barcelona, amb Peret al capdavant.

I així entre cançons i bromes, entre picades d'ullet als petits i els grans que es van reunir a la Rambla Prim, davant del Centre Cívic Besòs per celebrar la castanyada (evidentment, no van faltar ni les castanyes ni els panellets), Landry va fer seus a petits i grans, seus i de la rumba, música capaç de menjar-se tants taurons com faci falta.

Compartir

Altres notícies: