Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Quan un extraterrestre es vesteix d'estruç

12/04/2019
Circ
Els pallassos de Teatre Mòbil arriben des del planeta Cösmix a l'escenari del CC Joan Oliver

Un nen és un nen. I un pallasso és un pallasso. I, d'igual manera que dos més dos són quatre, nen més pallasso és igual a riure. Riure desacomplexat, sincer, espontani, fresc i abundant. Riure davant les caigudes i les travetes, riure quan alguna cosa es trenca, riure quan el pallasso plora rius d'aigua o escup cascades de pluja...

I Teatre Mòbil és una companyia de pallassos, de dos pallassos, amb trucs de pallasso i la saviesa que dóna el portar anys amb la disfressa de pallasso a coll. I el Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart' estava el divendres, poc després que la campaneta marqués l'inici de les vacances de Setmana Santa per a les escoles, ple de nens, nens amb ànim de festa, carregats d'energia i amb ganes de gresca. Així que l'equació va donar el resultat que tothom esperava: una tarda de pallassos plena de riures.

Teatre Mòbil s'ha inventat per a Cösmix a dos personatges de difícil catalogació, perquè tant són Romeu i Julieta, com a flautista i cantant de balades, com a estruços en una carrera cap a no se sap on, com a robot i el seu pare Einstein, com a extraterrestres arribats en una minúscula nau espacial des del planeta Cösmix per a provocar-nos el somriure i la riallada... I tot aquest viatge el fan acompanyats dels seus instruments musicals i d'unes caixes de cartó amb les quals van armant tot tipus de vehicles i escenaris, castells i góndoles, refugis i pedestals. I és que els pallassos necessiten molt poc per provocar-nos riure. Només tenir ànima de pallasso, com la dels estrafolaris personatges arribats del planeta Cösmix fins a l'escenari del Centre Cívic Joan Oliver.

Llarga vida als pallassos!!!

Compartir