Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Quines propostes acomiadem aquesta setmana?

13/12/2021
A la desena edició del Barcelona Districte Cultural ja li queden pocs dies de programació. És per això que t'animem a acostar-te als centres cívics i gaudir de les propostes que ens diuen adéu aquesta setmana. 

Els pròxims dies tindran lloc les darreres funcions de vàries propostes de teatre, música, circ i cinema. Pren nota i no te'n perdis ni una!

- La companyia Versus Teatre ens portarà 'Van Gogh' aquest dijous 16 de desebre al CC Trintat Vella. Una proposta sobre l’amor, la natura, la preocupació de Van Gogh per la humanitat, la pintura i el món artístic. 

- Coneixerem una bonica trama sobre la riquesa, la pobresa, l’avarícia i la cobdícia de la mà de Zum Zum Teatre i el seu espectacle 'La Gallina dels ous d'or'  aquest dissabte 18 de desembre al CC La Teixonera i diumenge 1' a CC Casinet d'Hostafrancs.

- La companyia Engruna teatre ens presenten l’adaptació del conte popular 'Sopa de pedres', un espectacle on podrem viure la història de l’Alma, una nena que ha de fugir de casa seva a causa de la guerra. Serà diumenge 19 al CC Parc Sandaru.

- La creadora del Love'n'rol Lali BeGood ens porta dijous 16 a CC El Coll i divendres 17 a CC Joan Oliver 'Pere Quart' el seu disc 'El jardí secret'' que regat d’estils com funky, el reggae, l’ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland posa el focus en les vivències interiors i les emocions.

- Lucía Fumero ens presentarà aquest dijous a CC Sarrià, divendres a CC La Sagrera i dissabte a CC La Farinera del Clot el seu treball "Universo normal" amb el que ens aproparà al seu univers sonor que s’arrela al folklore però passat pel sedàs del jazz i de la música clàssica.

- Gaudirem de 'Núvols amb nadons' de la Petita Malumaluega, un espectacle sonor de gran força visual on els núvols prenen infinitat de formes sonores que pot prendre l’aigua. Hi haurà diferents passis a CC Cotxeres Borrell.

- El Pony Pisador pujarà per darrer cop a l'escenari del BDC per presentar-nos 'El Pony Pisador a capella, on combina la solemnitat de les músiques tradicionals d'arreu del globus amb la retòrica i l'estètica del mem. Serà aquest divendres a CC Tomasa Cuevas.

- L'artista Marc Vilajuana es presenta '7 Autoretrats', on conflueixen la dansa contemporània, el teatre físic, el cant gregorià, la improvisació i la poesía per explicar allò que constitueix a l’ésser humà. Hi haurà funcions divendres 17 a Sala Maremar - CC Casa del Rellotge i  diumenge 19 CC La Teixonera.

- Explorarem quin és el límit extrem de l'equilibri de la mà de Kolektiv Lapso Cirk amb 'OVVIO', ON dos personatges amb personalitats oposades cerquen l’equilibri en una arquitectura minimalista de peces de fusta. Serà aquest divendres a CC Urgell.

- Amb el documental 'Revolució sonora. Vivències a les cases de la música'  coneixerem dimarts 14 a CC La Sedeta i dijous 16 a CC La Farinera del Clot el projecte de les Cases de la Música.

- Ets fan de Pulp? Tens l’oportunitat de gaudir d’un meravellós homenatge audiovisual a la banda de Jarvis Cocker amb el documental "Pulp: A Film About Life, Death and Supermarkets" aquest dijous a CC Albareda.

Compartir