Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Segona setmana amb pòquer de propostes!!!

02/10/2019
Onze propostes viatgen durant aquesta setmana pels nostres escenaris.

És l'onze un número que us agrada? A nosaltres aquesta setmana ens encanta, perquè onze són els espectacles que viatgen pel nostre circuit. Però és que també ens agrada el tretze, perquè la nostra programació arribarà a tretze dels nostres escenaris. Voleu que us en fem cinc cèntims)

Dimarts per als més petits. Dues són les propostes que farem als més menuts de la casa aquest dimarts. Si teniu nadons, la vostra cita és al CC La Sedeta, perquè Viu el Teatre ens presentarà Cinemúsica, pensada pels més petits entre els petits. I si us agrada el cinema i la seva màgia, pregunteu per en Totoro al Centre Cívic Besòs.

Teatre amb volada. Tornen Les Antonietes amb el seu Mambo (divendres, La Farinera), mentre que s'estrenen La Jarra Azul, amb 3, 2, 1...zero (dijous, Casinet d'Hostafrancs), una proposta que lluita contra la violència de gènere; i Arma de construcción masiva (divendres al CC Urgell), un espectacle sobre el nostre sistema educatiu que signen José y sus hermanas, companyia que a la primavera van presentar Los bancos regalan sandwicheras y chorizos.

Músiques d'aquí i d'allà. Guillem Roma (divendres, CC Albareda) revisita les seves cançons amb noves melodies que manlleven ritmes que va conèixer en els seus viatges a Cuba; mentre que Orpheus XXI (dissabte al Casal Font d'en Fargues) ens presentarà músiques que també han viatjat, aquestes amb els músics que han hagut d'emigrar dels seus països afectats per guerres o fam i s'han refugiat a Europa. A més, en el cicle de cinema documental musical podrem saber-ne més de Nick Cave, protagonista de 20.000 Days on Earth (dijous, La Farinera).

Sey Sisters, per partida doble. Ja van debutar la setmana passada. I aquesta, tornen al nostre cicle. Aquestes tres germanes presentaran els temes de Rise dimarts al Centre Sant Pere i diumenge a l'Auditori Sant Martí,

Això és circ? Dues propostes que us presentem s'enquadren sota el nom de circ, però viatgen per territoris fronterers. La Cia Du'K'tO presentarà Cafuné, on les acrobàcies es barregen amb la dansa (divendres a Can Clariana); mentre que Domichovsky & Agranov juguen a Davaiii amb els seus ganivets i la música d'un violoncel (divendres, Casal Font d'en Fargues).

Compartir

Altres notícies: