Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Sindihogar / Sindillar guanya el Ciutat de Barcelona

02/02/2018
Reben el premi de l'Ajuntament per la seva tasca pedagògica

El sindicat de dones treballadores de la llar Sindihogar /Sindillar ha  guanyat el Ciutat de Barcelona d'Educació pel seu projecte pedagògic. Sindihogar forma part de l'equip de la creació comunitària d'ART i PART del barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera.

El jurat del Ciutat de Barcelona d'Educació, integrat per Núria Sempere (presidenta), Judit Vidiella, Eulàlia Esclapés, Ramon Grau i Enric Prats, ha decidit atorgar, per unanimitat, el premi a l’entitat Sindihogar / Sindillar, "autodenominada sindicat independent de dones treballadores, pel seu projecte pedagògic que es concreta en un conjunt d’accions formatives amb la finalitat de desenvolupar, visibilitzar, apoderar i reconèixer el col·lectiu de les dones migrades treballadores de la llar i la cura de les persones".

Sindillar/Sindihogar és el primer sindicat independent de dones treballadores de la llar i la cura a l’estat espanyol. Des del seu naixement, el novembre del 2011, treballa amb La Bonne el seu projecte integral, l’objectiu del qual és desenvolupar l’autonomia i l’apoderament de les treballadores de la llar a través d’activitats dissenyades i executades per les mateixes afiliades.

Compartir