Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Taller de Drag per a joves: com seria el teu alter ego King o Queen?

26/03/2024
Tenim una nova proposta complementària als directes de 'Ruïnosa y las Stripper de Rahola' on creareu el vostre alter ego Drag!

Com seria el teu alter ego King o Queen? La seva personalitat, els seus trets, o què el faria original o diferent de tu? Què pot expressar de la teva personalitat?

En aquest taller que oferim - i que complementa els directes de la banda de subnopunk 'Ruïnosa y las Stripper de Rahola' - les persones participants poden crear el seu alter ego King o Queen treballant la presa de consciència individual i col·lectiva sobre el sistema sexe-gènere i les seves conseqüències.

Es performarà un Drag, que serà un alter ego, a partir d'allò que els assistents coneixen de si mateixos, dels trets de la seva personalitat. A més si ho desitgen, tenen l'oportunitat de performar-se per venir als concerts de 'Ruïnosa y las Strippers de Rahola'.

L'activitat és gratuïta, dura una hora i mitja i està a càrrec de Marcus Massalami DragKing. Recorda que les places són limitades i que cal inscripció prèvia.

L'11/04, a les 18 hores, al Centre Cívic El Coll - La Bruguera. Les inscripcions a través del Casal de Joves.

El 19/04, a les 17 hores, al Centre Cívic Teixonera. Pots fer la teva inscripció aquí.

Compartir