Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Tarda japonesa a La Sedeta

04/12/2018
Audiovisual
La projecció de 'Tokyo Idols es complementa amb un taller de creació de personatges de manga

Amants de la cultura japonesa: esteu de sort!!!

El pròxim dimarts 11 de desembre, el Centre Cívic La Sedeta acollirà una tarda dedicada a la cultura nipona que arrancarà amb la realització d'un taller de creació de personatges de manga, al que hi esteu tots convidats, més enllà de si teniu o no coneixements sobre aquest tipus de dibuix. I continuarà amb la projecció de Tokyo Idols, un documental musical (en col·laboració amb el festival In-Edit) que retrata qui són aquestes joves a qui molts anomenen les noves geishes i que tenen milers i milers de seguidors, disposats a deixar-se el sou (i quasi la vida) en poder seguir-les i adorar-les.

A les 17.30, TALLER DE MANGA
El taller consisteix en un exercici de creació de personatges dirigit per Samuel Delgado.
Amb la col·laboració d'Acadèmia Taure.
Les places són limitades i és necessària fer una inscripció prèvia sigui presencialment o trucant al 93.207.37.03 / 93.459.12.28.

A les 19h, projecció de 'TOKYO IDOLS'
No saben cantar. Ni tampoc ballen gaire bé. No són guapes. No són perfectes. Però són Idols per a milers de japonesos que formen part d'un exèrcit d'otakus, homes d'entre 20 i 50 que cerquen una nova manera de relacionar-se amb el món que els envolta, una nova manera de ser homes i de connectar amb les dones i una nova via de sortida per a la seva sexualitat..

Compartir