Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Teniu una cita: Clara Gispert us espera al sofà

05/04/2021
Música
Dijous retransmetem a Facebook l'últim concert que la cantant oferirà al circuit des del CC Cotxeres Borrell

Agendes a punt? Doncs preneu nota: dijous 8 d'abril, a les set de la tarda, teniu una cita amb Clara Gispert. Punt de trobada? El sofà de casa vostra.

Per encarar amb bon peu la segona etapa del nostre circuit de primavera, tornem de les vacances de Setmana Santa amb una bona notícia: la retransmissió d'un concert en directe pel nostre canal de Facebook.

Serà aquest dijous, 8 d'abril, a les 19 hores. I, des del nostre canal de Facebook, us aproparem al concert que Clara Gispert oferirà al CC Cotxeres Borrell, l'últim de la petita gira que la cantant ha ofert pels escenaris del circuit i que ha exhaurit totes les entrades.

Clara Gispert, que canta en català i en anglès, que barreja jazz i country, pop i hip-hop, que es va formar com a cantant de musicals i va decidir fer el salt per enfrontar-se al públic en solitari amb composicions pròpies, que té una veu tan potent com encisadora, presentarà algunes de les cançons que formen part del seu primer treball discogràfic que ha d'aparèixer aquesta primavera.

Recordeu: el dijous, a les set, en el sofà. Us espera!

Compartir