Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Tres novetats i darreres oportunitats per gaudir algunes propostes

14/11/2022
Comença una nova setmana plena de teatre, dansa, música en directe, circ i cinema infantil i documental musical. Set dies on trobaràs 21 propostes a diferents equipaments culturals i de barri de la ciutat.

Arribem a l'equador del circuit de tardor 2022 i ho fem amb 3 espectacles que estrenem a la programació els pròxims dies i també, amb les darreres oportunitats de gaudir algunes de les propostes d'aquesta edició del Barcelona Districte Cultural.

Dimecres 16 de novembre arriba la primera d'aquestes estrenes al circuit: '#Mazodiva', una revisió del monòleg còmic portat al llenguatge teatral per l’actriu, còmica i mestra de cerimònies, Sil de Castro, un número amb picades d’ullet cabareteres. Un dia després, la companyia mallorquina D'es Tro, presenta 'POI' al BDC. Es tracta d'un espectacle familiar que fusiona l'art del circ amb el popular joc de la baldufa.

La darrera d'aquestes novetats és musical: el dia 18 de novembre The Daffodils Orchestra presenten en directe els seus darrers temes i les composicions més destacades d’una trajectòria, la seva, que va del jazz amb tocs de flamenc al soul transformat als ritmes llatins.

No t'ho pots perdre!

Aquesta setmana s'acomiaden 5 espectacles i propostes d'aquest cicle de tardor del BDC amb una darrera oportunitat per gaudir-ne. Els documental musical 'Raving Iran', l'espectacle de dansa 'Transmissions: Conferència Ballada sobre Danses Urbanes', el show en directe de The Salsa Punk Orkestra i els espectacles familiars 'Circus' i 'Hamelí'

Consulta aquestes i la resta de propostes culturals, fes la teva tria i reserva prèviament les entrades!

Compartir