Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Un refugi on ningú es troba sol

12/02/2020
Música
Marc Parrot presenta els temes del seu últim disc davant d'un públic entregat

"Un refugi és qualsevol lloc on et trobis bé". Així ho va explicar Marc Parrot a l'escenari del centre cívic Parc Sandaru. I així va aconseguir que es trobés el públic (molt i d'edats molt diverses) que omplia la platea del centre, uns espectadors que havien acudit per sentir-se bressolats per les cançons del seu últim disc, Refugi.

Marc Parrot, acompanyat pels seus dos músics, Dani Ferrer i Lluís Cartes, va aconseguir que els espectadors bussegessin en unes lletres en les quals ha despullat els seus sentiments, poesia que li retrata com a persona i en la qual molts es poden sentir reflectits. Cançons que parlen d'amor i de sexe, de química i de física, de solituds i multituds, de caminar i de quedar-se quiet, de tenir por i d'aprendre a vèncer-la... Cançons que són, com Marc Parrot va dir, petites revelacions que potser a alguns, els encara massa joves, els semblen massa petites, però que amb el pas dels anys es revelen com les més grans.

Marc Parrot, al costat de la seva guitarra, que va afinar una vegada i una altra, es va presentar a l'escenari només il·luminat per un focus que deixava entreveure el seu rostre. Però quan va marxar, més d'una hora de música després, havia aconseguit que la llum hi arribés a tots els racons i que el seu fos un Refugi lluminós malgrat ser també íntim, resplendent encara que petit, encara que delicat i recollit... Un refugi en el qual, difícilment, algú podria sentir-se sol.

Compartir