Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Una Delicia d'Estiu amb Txema Muñoz a la terrassa de la Teixonera

28/06/2024
Retroba't amb la màgia de Txema Muñoz en una nit exquisida maridada amb una proposta gastronòmica de la xef Alicia Orellana.

A l'edició de Primavera de 2023 del circuit vam poder comptar amb la màgia i l'humor d'en Txema Muñoz, un actor físic que utilitza magistralment secrets de màgia, tècniques de mim i emocions del clown per crear personatges divertits, curiosos i entranyables. Així era el protagonista de Lumière, l'espectacle que vam poder veure al Barcelona Districte Cultural. Ara pots gaudir d'una nova proposta de Txema Muñoz dirigida a tots els públics, es titula Gota, dimecres 3 de juliol, de 20:30 a 21:45h, a la terrassa del Centre Cívic Teixonera i obrint la programació de les Delicies d'Estiu del centre. Una activitat gratuïta, amb aforament limitat i inscripció prèvia.

Gota és un espectacle teatral de carrer on el clown contemporani i la màgia van units. Hi ha manipulació d’objectes, teatre físic i comicitat, en un silenci que és un llenguatge poètic, sensible i pillet, marca de la casa d'en Txema Muñoz.

Tres Delicies d'Estiu

Fanalets, gespa, cadires i tauletes. Els tres primers dimecres de juliol, la terrassa de la Teixonera es vesteix de festa major i ofereix tres nits màgiques que combinen propostes de petit format acompanyades d’una oferta de tapes preparades per la xef Alicia Orellana.

L'espectacle de Txema Muñoz és l'encarregat d'obrir aquest cicle que comptarà la segona nit, la del 10 de juliol, amb la bailaora María Cabezudo, acompanyada pel seu quadre flamenc; i que es tancarà el dia 17 de juliol amb un karaoke dinamitzat per l'Angie Grau amb els temes més destacats dels anys 80.

Compartir