Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Una gran medecina!

07/11/2019
Teatre
El Casinet d'Hostafrancs acull tres peces breus de teatre en tres espais no convencionals de l'equipament

"Ha estat molt curteta", diu una senyora quan para d'aplaudir i abans de seguir al seu guia cap a una nova aventura. I sí, té raó: ha estat molt curteta; prop només de 15 minuts de teatre. Vaja, un concentrat, el que diríem una Píndola d'una molt bona medecina. I la senyora se'n va, darrere del seu guia, per rebre una dosi més del mateix remei. Una nova Píndola de teatre.

I és que la senyora és una de les espectadores que ha acudit al Casinet d'Hostafrancs per gaudir de les tres Píndoles teatrals que el Festival Píndoles ha programat en el marc del circuit Barcelona Districte Cultural. Tres espectacles curts, tres històries distintes amb protagonistes diferents, que transcorren en tres escenaris, en tres llocs diferents del centre cívic que no acostumen a ser els habituals per veure una obra de teatre i que obliguen als espectadors (repartits en tres grups) a emprendre una expedició per l'equipament cada cop que acaben els aplaudiments.

Quan arriba, el públic és rebut des de l'escenari i se'ls explica quina és la posologia apropiada per aquest tipus de Píndoles. Els tres guies que després els acompanyaran els comenten que les tres obres breus que veuran aquesta nit es van estrenar en el Festival Píndoles que cada mes de juny té lloc al Castell de Montjuïc i que entre totes les obres que fins ara han estrenat han escollit per a aquesta nit aquestes tres, tres peces que no tenen cap relació entre elles, que han estat escrites per tres autors i que són interpretades per tres companyies.

Malgrat que el programa de la nit seguirà tres camins i tres ordres, al final tothom haurà vist les tres mateixes obres que els actors hauran interpretat tres vegades. Duérmete niño ens presenta a uns pares que volen fer dormir al seu nen, si ho aconsegueixen o no, no us ho explicarem, però sí que us direm que el públic va riure força. Happy birthday, Jamie Love comença amb una soga i un home que se la mira, encara que tot canviarà després que rebi una trucada. Mentre que Welcome to Berlín és la història d'una parella que no sap si ho vol seguir sent després de saber que ella ha de marxar a Berlín.

Són tres històries d'escriptures i tons diferents, tres Píndoles de diferents colors, però totes tres una magnífica medicina. Us les receptem!!!

Compartir

Altres notícies: