Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Una setmana amb el teatre i la música com a protagonistes

05/12/2022
Música i teatre centren l'oferta de la 10a setmana del circuit de tardor 2022: quatre propostes, entre les que hi trobaràs la darrera oportunitat per deixar-se portar per la fusió de gèneres i estils del disc 'Vega (Càntut)' en directe.

A la 10a setmana del circuit de tardor del Barcelona Districte Cultural hi trobaràs 4 esdeveniments de música i teatre. Un d'aquests espectacles és la darrera ocasió que tens per descobrir la fusió, que la Paula Grande i l'Anna Ferrer fan, del cançoner gironí de tradició oral amb ritmes electrònics i arranjaments actuals del seu disc Vega. Serà aquest dissabte, 10 de desembre, al CC Farinera del Clot.

Una altra proposta musical és la que et portarà Bemba Saoco al CC Matas i Ramis un dia abans, el 9 de desembre. Molt més que un concert! Els Bemba Saoco fan un gir al concepte de música en directe a través de 360°, una experiència immersiva, de visió i audició dissenyada per la banda en col·laboració amb Silentsystem Audio.

També hi ha teatre! Els pròxims dies torna la dansa, la màgia, la manipulació d’objectes i els titelles d'Addaura Teatre Visual, amb el seu espectacle 'Klé', que comptarà dissabte al CC Zona Nord amb llengua de signes catalana i bucle magnètic.

Diumenge 11 de desembre, el CC Tomasa Cuevas-Les Corts acollirà 'Muuuun', una proposta musical i teatral que neix de l’abstracció, un viatge per a tota la família de la companyia La Curiosa. Consulta els horaris i la resta de propostes culturals, fes la teva tria, reserva prèviament les teves entrades i gaudeix de la cultura, accessible i de qualitat, al teu barri!

Compartir