Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Uns titelles tan diferents que són únics!

08/11/2019
Teatre
Els protagonistes de '5 històries diferents' ensenyen a grans i petits que per poder aconseguir res només ho hem de desitjar

Tothom vol ser únic, però molts no s'adonen que per ser únic s'ha de ser diferent, ni tampoc que moltes vegades és la diferència la que ens fa millors perquè ens obliga a superar-nos. Això és el que els passa a un ventilador que camina una miqueta lent, a una làmpada que no veu tan bé com voldria o a un arquet de violí que està una miqueta sord. Ells són alguns dels protagonistes de 5 històries diferents, l'espectacle de titelles que Produccions Essencials ha presentat en el Centre Cívic Cotxeres Borrell, un espectacle que incorpora la intèrpret en llengua de signes com una actriu més sobre l'escenari; fins i tot, de vegades, la que més coses sembla que tingui a explicar-nos.

Els titelles protagonisres són també titelles diferents perquè han estat construïts amb objectes que tots podríem trobar a casa nostra, des d'un ventall a una cafetera o una tetera, que sobre l'escenari cobren vida per celebrar la seva diferència i per fer entendre a tots els menuts que qui vol, pot; que, moltes vegades, voler és l'únic imprescindible per poder.

I els petits sembla que no només ho van entendre, sinó que van gaudir tant amb les històries que quan va arribar el moment que l'Elizé, el ventilador que va una mica lent, hagués de fer un llançament de pilota transcendent que el podia convertir en guanyador, petits (i també molts grans) li van cridar: "Si vols, pots; si vols, pots; si vols, pots...". I com que ho va voler, ho va poder i i va guanyar. I va demostrar que a més de diferent és (com tots ho som) únic. Com únic és també aquest espectacle!!!

Compartir