Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Temporada 2: Poble-sec

Sants-Montjuïc
6 mesos: febrer 2019 - juliol 2019
#ARTiPARTpoblesec

Al Poble-sec, ART i PART està coliderat per un grup motor constituït des de la Taula de cultura del Pla Comunitari, incorporant al procés totes les entitats del barri que vulguin formar part d'aquest procés de creació artística col·lectiva.

Amb aquesta creació col·lectiva volem apropar diferents disciplines artístiques als espais públics del barri i a partir de l'eix motor de la gentrificació i la pèrdua d'identitat, comerços i persones, mostrant la diversitat social, artística i cultural que enriqueix el Poble-sec.

Les diverses persones i entitats participants seran les que aniran construint l'espectacle. Entenem aquest projecte com un procés artístic transformador i reivindicatiu, que doni veu al veïnat i a col·lectius que estan patint directament o indirectament les conseqüències de la gentrificació del barri als últims anys. Per això, volem anar de la mà del Sindicat de Barri i donar suport a les reivindicacions contra els desnonaments i tancaments de petits comerços. Aquí trobeu el seu manifest.

El procés de creació de Barricidi té una cita tots els dimecres de 18.30 a 20.30. L'espectacle final es realitzarà al mes de juliol.

Partners: Pla Comunitari del Poble-sec, Art&Coop, La Vilella, (Cia. Sargantana), Transductores, Associació Susoespai, Institut del Teatre, Mercat de les Flors.

Artistes emergents: veïns i veïnes del Poble-sec i artistes vinculats a les entitats culturals del barri.

Artistes consolidats: Vero Cendoya i Jordi Pérez, codirectors de l'espectacle.

Col·laboradors: Taula de Cultura de Poble-sec de la qual en formen part: Horitzó Dansa, Xamfrà, Porta Roja, Jam Circus, Trama, Marabal, Oracles, "Renaixença Esbart Dansaire i Bastoners del Poble-sec", La Sala, Ràdioactius Poble-sec, Plataforma Arnau Itinerant, Centre Cívic El Sortidor, Centre Cultural Albareda, Trama SCCL , Districte de Sants-Montjuïc i els partners anteriorment mencionats.

La Taula de cultura del Poble-sec és un espai, plural i obert, de participació i cohesió del sector cultural del barri, coordinada pel Pla Comunitari del Poble Sec.

Compartir

Altres projectes: