Traditional nativity scene in the courtyard at the Museu Frederic Marès

Festivities. As ever, this Christmas you can visit the classic monumental nativity scene in the courtyard of the Museu Frederic Marès.

The monumental nativity scene at the Museu Frederic Marès typifies the classic style of the Barcelona school and takes its inspiration from the Catalan landscape, with figures from the Italian firm Original Heide produced specifically for this scene and natural greenery.

This year’s nativity scene takes its inspiration from the mountain of Montserrat.

Schedule


Pessebre monumental representatiu de l'estil clàssic de l'Escola de Barcelona que s'inspira en el paisatge català, enguany la muntanya de Montserrat, amb figures ex professo de la firma italiana "Original Heide" i ornamentació vegetal natural.

Programa d'actes entorn del pessebre:

Presentació: divendres 29 de novembre a les 18.30 h amb l'actuació del Cor Albada de l'Agrupació Cor Madrigal.

Cantades de nadales a càrrec de corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya: del 29 de novembre al 4 de gener, excepte els dies 6 i 7 de desembre. Els divendres a les 18 h i els dissabte a les 12 h.

Divendres 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, hi haurà cantada de nadales a les 18 h i una conferència sobre figuraires de pessebre a càrrec d'Antoni Garí, a les 19 h.

Exposició de l´escultura de terracota "Rei negre, patge i camell", atribuïda a Agapit Vallmitjana, amb motiu de l´Any Vallmitjana. A l´aparador de Nadal del pati del Museu. Dates: del 29 de novembre al 2 de febrer.

Adoració dels Reis. Itinerari lliure al voltant d´escultures de l´exposició permanent del Museu. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Nadales d'Artista. Selecció de nadales rebudes per Frederic Marès, que pertanyen al seu fons documental personal. A càrrec del Centre de Documentació i Recerca. A la vitrina de l'estudi-biblioteca de Frederic Marès. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Museu Frederic Marès

Address:
Pl Sant Iu, 5
District:
Ciutat Vella
Area:
El Barri Gòtic
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Traductor de google :
Where
Museu Frederic Marès
When
From 30/11/2019 to 02/02/2020.

Phone number

#:
932563500
Fax:
933194116

Share this content