Music in the Parks rounds off with WOM’s Collective

Back

Traductor de google :

Music. The closing concert for Music in the Parks takes place in the Park Güell.

A privileged setting and female musical talent combine for the last concert in the Music in the Parks cycle.

The closing concert features the women’s band WOM’s Collective and takes place in the Park Güell.

After more than four years working with the group WOM arranging songs by other artists, the composer and drummer Laia Fortià and the singer, pianist and composer Clara Luna have chosen to give their own compositions a voice. To this end they created WOM’s Collective together with Anaïs Vila, Gessamí Boada and Magalí Datzira.

WOM’s Collective is a solid project with its own personality and extensive experience on festival stages and in concert halls in Catalonia.

Schedule

Others

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.
Se celebra a:
Park Güell.


WOM´S Collective és una proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent musical femení.

Després d´haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d´altres artistes ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. Per dur-ho a terme Clara Luna i Laia Fortià s´uneixen a Anaïs Vila, Gessamí Boada i Magalí Datzira.

Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l´univers musical d´aquestes dones creadores on l´element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea al entrellaçar-les amb els diferents instruments.

Wom´s collective és una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb amplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra. Amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris de festivals i sales de concerts del territori nacional, ens oferiran el concert de cloenda d´enguany en un espai privilegiat.

Laia Fortià, bateria i veu
Clara Luna, piano i veu
Anaïs Vila, guitarra i veu
Gessamí Boada, teclats i veu
Magalí Datzira, baix elèctric i veu

Park Güell

Address:
C Olot, 7
District:
Gràcia
Area:
La Salut
Post Code:
08024
City:
Barcelona
Where
Park Güell
When
30/08/2019

Phone number

Phone:
010
Information:
937065300 (de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h)

Share this content