Visites a la Casa Vicens

Back

Traductor de google :

Donada la situació d'emergència sanitària davant el COVID-19, la Casa Vicens romandrà tancada fins a nou avís.


Gaudeix al teu ritme de la visita, sense condicionants: l´edifici està preparat perquè admiris i entenguis la primera casa que va dissenyar Gaudí i els seus detalls.

Podràs passejar tot el recinte monumental incloent el jardí i l´interior de l´edifici. La visita es pot realitzar de manera lliure, o si ho prefereixes, de la mà dels nostres guies seguint els itineraris recomanats i fent ús dels materials que facilitem a l´entrada.

A més dels elements museogràfics que resulten excel·lents materials de suport, podràs comptar amb explicacions complementàries del personal de sala.

L´edifici s´ha adequat amb un seguit de recursos per facilitar i millorar l´experiència del visitant a Casa Vicens. Recorregut adaptat per a persones amb dificultat de mobilitat.

Accés/Entrada:
- Per evitar cues a l´exterior del recinte, recomanem arribar amb un màxim de 10 minuts d´antelació.
- L´entrada permet l´accés a Casa Vicens el dia i l´hora que s´hi especifica. Un cop comprada l´entrada, no es permetrà canviar ni el dia ni l´hora.
- L´entrada s´ha de conservar durant tota la visita.
- L´entrada és un punt de control d´accés: un cop validada no serà possible sortir de Casa Vicens per tornar a entrar.
- Per beneficiar-se dels descomptes establerts, caldrà presentar la documentació acreditativa corresponen que quedarà subjecta a la validació del personal de control.

Schedule

Others

Se celebra a:
Casa Vicens.

Casa Vicens

Address:
C Carolines, 18*24
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08012
City:
Barcelona
Where
Casa Vicens
When
Ongoing event

Share this content