"Mercè 2018" : Concert RAC 105 amb "Nil Moliner" , "Animal" , "Ramon Mirabet" i "Buhos" dins de "La Festa Major de les emissores de ràdio" | Barcelona website "Mercè 2018" : Concert RAC 105 amb "Nil Moliner" , "Animal" , "Ramon Mirabet" i "Buhos" dins de "La Festa Major de les emissores de ràdio" | Barcelona website

"Mercè 2018" : Concert RAC 105 amb "Nil Moliner" , "Animal" , "Ramon Mirabet" i "Buhos" dins de "La Festa Major de les emissores de ràdio"

Back

Zona Passeig de Lluís Companys - Espai Escenari


Concert RAC 105.

20.00 h - Nil Moliner (Catalunya; pop). Després de treure el seu EP "Hijos de la Tierra", ha arrasat a les plataformes digitals amb uns temes que creen addicció. Us parlem d´un cantautor que fins i tot ha compost un dels temes candidats a anar a Eurovisió en la darrera edició.

21.30 h - Animal (Catalunya; fusió). Gerad "Goku" Aledo va néixer a Sant Quirze del Vallès, ha treballat amb diverses bandes dedicades a la fusió musical i ha triomfat en solitari col·laborant amb el productor Ermengol Mayol. Ja heu escoltat "La melodia del foc"?

22.45 h - Ramon Mirabet (Catalunya; cançó / indie folk). Fa alguns anys amb prou feines el coneixíem, tot i que ja era popular a França; però un disc editat el 2016 ho va canviar tot. Enguany ha passat pel Festival Cruïlla i acaba de treure un nou disc que segur que sona en aquesta Mercè.

00.30 h - Buhos (Catalunya; pop-rock). El grup de Calafell, dedicat al rock i el mestissatge musical des del 2005, s´ha convertit en una veu imprescindible del rock a casa nostra. Acaben de treure "La gran vida", amb temes tan explosius com "Volcans".

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Organitzat per:
RAC 105.
Where
Parc de la Ciutadella
When
21/09/2018

Phone number

Phone:
010

Share this content