"Mercè 2018" : Espectacle: "Incrível Tasca Móvel" a càrrec de la companyia "Lisboa Tasca Beat, de Marta Miranda e Jean-Marc Dercle" , dins del "MAC Festival" | Barcelona website "Mercè 2018" : Espectacle: "Incrível Tasca Móvel" a càrrec de la companyia "Lisboa Tasca Beat, de Marta Miranda e Jean-Marc Dercle" , dins del "MAC Festival" | Barcelona website

"Mercè 2018" : Espectacle: "Incrível Tasca Móvel" a càrrec de la companyia "Lisboa Tasca Beat, de Marta Miranda e Jean-Marc Dercle" , dins del "MAC Festival"

Back

Zona Passeig de Lluís Companys


Entre la sala d'estar de casa d'algú i la plaça d'un barri de Lisboa, la Tasca Mòbil del passeig de Lluís Companys us proposa una estona de bona música, actuacions a ritme de cabaret, interacció amb els animadors i molt més. Aquí escoltareu músiques portugueses i passareu una bona estona abans, després o durant l'hora de sopar. I és que els integrants d'aquesta companyia portuguesa estan disposats a fer per als barcelonins el que ja han fet per a una pila d'habitants de Lisboa: recrear un espai on no hi manca l'acció, el misteri ni el romanticisme. Us els serveixen músics de primera, els que integren la formació O'Que Strada, uns clowns divertidíssims, alguns cantants de fado amb molta grapa i uns músics que us posaran a ballar, tant si voleu com si no, amb les seves melodies energètiques.Un espai situat al passeig de Lluís Companys que vol recrear la cultura popular lisboeta en forma d´un local a l´aire lliure amb espai per asseure-s´hi una estona i prendre alguna cosa mentre escolteu fados, assistiu a una actuació de cabaret o interactueu amb els animadors. Això és una festa portuguesa... o potser és una plaça de Lisboa? No gaire lluny, teniu food trucks per si us agafa gana.

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 22/09/2018 to 23/09/2018.

Phone number

Phone:
010

Share this content