"Mercè 2018" : "O Barbeiro Diabólico/A Tourada/O Castelo dos Fantasmas/Rosa e os três Namorados" a càrrec de la companyia "Teatro Dom Roberto" , dins del "MAC Festival" | Barcelona website "Mercè 2018" : "O Barbeiro Diabólico/A Tourada/O Castelo dos Fantasmas/Rosa e os três Namorados" a càrrec de la companyia "Teatro Dom Roberto" , dins del "MAC Festival" | Barcelona website

"Mercè 2018" : "O Barbeiro Diabólico/A Tourada/O Castelo dos Fantasmas/Rosa e os três Namorados" a càrrec de la companyia "Teatro Dom Roberto" , dins del "MAC Festival"

Back

Zona Museus Espai Font de la Guineu


La Commedia dell'Arte italiana pròpia del segle XVI i les tradicions orientals, que van arribar amb la colonització portuguesa d'Àsia, semblen els orígens del Teatro dos Robertos o Teatro Dom Roberto, una de les tradicions escèniques més antigues de Portugal. La plataforma de titellaires S.A. Marionetas en va aprendre la tècnica i el repertori del veterà mestre António Dias. I, ara, el titellaire José Gil, en combinació amb Rui Sousa i Marionetas da Feira, ens porta a Barcelona tres peces delicioses que ens posen en contacte directe amb una de les formes més encisadores de l'art popular tradicional portuguès. Herois de caràcter subversiu o burlesc i uns sons estridents són elements indestriables d'aquest estil de titelles.La tradició portuguesa del teatre de titelles arriba a la Mercè amb la companyia S.A. Marionetas, que ens porta una mostra del que allà es coneix com a Teatro dos Robertos o Teatro Dom Roberto. És una de les formes més antigues de les arts escèniques i es creu que té a veure tant amb les tradicions d´Orient (on Portugal va tenir colònies) com amb la commedia dell´arte italiana del segle XVI. No us perdeu l´actuació d´una companyia que ha recuperat peces del repertori tradicional, en part amb l´ajuda d´un dels últims fantocheiros portuguesos: el mestre António Dias.

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 22/09/2018 to 24/09/2018.

Phone number

Phone:
010

Share this content