"Mercè 2020" : Espectacles "Arrived" i "Marúnica" , dins del "MAC Festival"

Back


ESCENARI TIL·LERS

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Adrián Schvarzstein i Jurate Sirvyte-Rukstele: "Arrived" (Barcelona/Lituània)
La música que surt de les maletes que porten, i també les robes que vesteixen, els delaten: aquests dos visitants venen del passat. D´aquí que potser es comportin de manera extravagant, pintant signes a terra, ordenant tot allò que sigui susceptible de ser ordenat, netejant-ho tot. Veuen el present amb els ulls d´un passat no tan llunyà i allà on van creen situacions absurdes i surrealistes. Una trobada amb ells pot acabar sent tota una aventura!

Cia. Roberto G. Alonso: "Marúnica" (Barcelona)
Salvador Dalí, Federico García Lorca, María Zambrano o Rafael Alberti van ser alguns dels companys de viatge de l´artista Maruja Mallo, una pintora surrealista que formava part de la Generació del 27 i que ha inspirat la creació més nova de Roberto G. Alonso, interpretada pels ballarins i ballarines Borja Fernández, Laura Marsal, Marta Serret i Laia Vancells. Una proposta de dansa contemporània per a públics a partir de 4 anys. Possiblement, un espectacle sorprenent i visual com aquest, que s´havia d´estrenar a l´edició d´enguany de la "Quinzena Dansa Metropolitana", que finalment va haver de ser suspesa.

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 24/09/2020 to 27/09/2020.

Phone number

Tel.:
010

Share this content