"Mercè 2020" : Espectacles "Fancy Fences" , "Des-espera" i "Il·luminats" , dins del "MAC Festival"

Back


ESCENARI PRIM / GRUA

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Enmedio i Andrea Paz: "Fancy Fence" (Barcelona)
Una corporació multinacional innovadora presenta el seu producte més nou: Fancy Fence. És un robot de defensa personalitzat que us protegirà de tot i de tothom. Què passa quan una societat es deixa endur per la por? Us ho expliquen Oriana Eliçabe, Andrea Paz i Leónidas Martín.

Les Impuxibles: "Des-espera" (Barcelona)
L´últim disc de Clara Peya, "Analogia de l´A-mort", ha inspirat una peça breu de dansa-teatre creada i interpretada per Ariadna Peya, Clara Peya i Marc Soler que ens parla del que s´espera (o el que no s´espera) de nosaltres, i també sobre encendre i apagar, sobre agitar i calmar, sobre ferir i curar, sobre esperar i desesperar... O viure en la contradicció i trobar, en l´acceptació d´aquesta contradicció, un camí per créixer.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? I és que aquest espectacle us permetrà conèixer uns personatges fets de llum, creats amb un disseny senzill, però cent per cent del nostre temps. Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 24/09/2020 to 27/09/2020.

Phone number

Tel.:
010

Share this content