Pesebre clásico en el patio del Museo Frederic Marès

Fiestas. Como cada Navidad, puedes visitar el pesebre clásico monumental en el patio del Museo Frederic Marès.

El pesebre monumental del Museo Frederic Marès es representativo del estilo clásico de la Escuela de Barcelona y se inspira en el paisaje catalán, con figuras de la firma italiana Original Heide creadas expresamente para este pesebre y con ornamentación vegetal natural.

Esta Navidad la fuente de inspiración del pesebre es la montaña de Montserrat.

Horarios


Pessebre monumental representatiu de l'estil clàssic de l'Escola de Barcelona que s'inspira en el paisatge català, enguany la muntanya de Montserrat, amb figures ex professo de la firma italiana "Original Heide" i ornamentació vegetal natural.

Programa d'actes entorn del pessebre:

Presentació: divendres 29 de novembre a les 18.30 h amb l'actuació del Cor Albada de l'Agrupació Cor Madrigal.

Cantades de nadales a càrrec de corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya: del 29 de novembre al 4 de gener, excepte els dies 6 i 7 de desembre. Els divendres a les 18 h i els dissabte a les 12 h.

Divendres 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, hi haurà cantada de nadales a les 18 h i una conferència sobre figuraires de pessebre a càrrec d'Antoni Garí, a les 19 h.

Exposició de l´escultura de terracota "Rei negre, patge i camell", atribuïda a Agapit Vallmitjana, amb motiu de l´Any Vallmitjana. A l´aparador de Nadal del pati del Museu. Dates: del 29 de novembre al 2 de febrer.

Adoració dels Reis. Itinerari lliure al voltant d´escultures de l´exposició permanent del Museu. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Nadales d'Artista. Selecció de nadales rebudes per Frederic Marès, que pertanyen al seu fons documental personal. A càrrec del Centre de Documentació i Recerca. A la vitrina de l'estudi-biblioteca de Frederic Marès. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Museu Frederic Marès

Dirección:
Pl Sant Iu, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
El Barri Gòtic
Código postal:
08002
Población:
Barcelona
Traductor de google :
Dónde
Museu Frederic Marès
Cuándo
Del 30/11/2019 al 02/02/2020.

Teléfono

#:
932563500
Fax:
933194116

Comparte este contenido