8è Festival Jardins del Palau Reial de Pedralbes: Espectacle "Momentos" , a càrrec de Sara Baras

Para evitar la propagación de la COVID-19, queda prohibido temporalmente acceder a los parques y utilizar los juegos infantiles entre las 20.00 y las 7.00 h.

Volver

Concert programat inicialment els dies 3 i 4 de juny de 2020. Les entrades adquirides per a aquests conerts son vàlides per a la nova data.


En aquest concert tindrà lloc el sopar benèfic que organitza Concert Studio i l'Hospital Sant Joan de Deu. Per aquest motiu, hi han localitats que no sortiràn a la venda.

Aquest és un espectacle que neix del sentiment, que a flor de pell desperta una emoció que et trasllada a una altra dimensió. Emocions, vivències i sensacions són les premisses fonamentals sobre les quals es nodreix aquest exclusiu espectacle creat per al Festival de Pedralbes.

"Momentos" porta el segell inconfusible de Sara Baras, en la Direcció i Coreografia, al costat de la seva Companyia, el "baile por derecho" omplirà l'escenari i deixarà en els cors del públic una petjada inesborrable. Està concebut des de les emocions com a fil argumental, vivències i experiències compartides en les seves anteriors visites al Festival de Pedralbes que han forjat i format aquest nou espectacle.

Hi ha moments que són inoblidables i això els fa autèntics.

Traductor de google :

Jardins del Palau de Pedralbes

Dirección:
Av Diagonal, 686
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Código postal:
08034
Población:
Barcelona

Horarios

Otros

Se celebra a:
Jardins del Palau de Pedralbes.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.
Organitzat per:
Concerts Studio.
Dónde
Jardins del Palau de Pedralbes
Cuándo
Del 01/06/2021 al 02/06/2021.

Teléfono

Tel.:
010
Teléfono venta de entradas:
93 363 25 10 (entrades de mobilitat reduïda)

Comparte este contenido