Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació

Aquest web està en construcció, mentre el desenvolupem us convidem a consultar les pàgines del Centre d’Art i la Fàbrica de Creació, i també a seguir-nos a Instagram, Twitter i Facebook.

 

Contingut exclusiu en línia de Succeeix cada dia i La biblioteca infinita

En motiu del Dia Internacional dels Museus 2020, i davant la impossibilitat d’obrir el Centre d’Art a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19, oferim diverses propostes exclusives en línia al voltant de les exposicions que teníem actualment en marxa: Succeeix cada dia de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer.

Succeeix cada dia

Es podran veure dos vídeos realitzats per Jordi Mitjà. Al primer, disponible a partir del 16 de maig, l’artista mostra el desconfinament del seu taller a Lladó (Alt Empordà). I al segon, disponible des del 18 de maig, ofereix una visió complementària de la pròpia exposició amb fotografies de la mostra i contingut original.

La biblioteca infinita

A partir del 14 de maig es publicaran un seguit de vídeos creats per Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer abans que l’exposició física de La biblioteca infinita fos una realitat. Es publicarà un vídeo cada dia, d’un total de 14. I en cadascun d’ells es podrà veure pàgina a pàgina l’interior d’un dels llibres, d’entre els primers que van formar part de la biblioteca.

Podeu veure els vídeos a la secció Multimèdia de la pàgina web del Centre d’Art.

"Desconfinar un taller. Jordi Mitjà"

El Centre d’Art inicia nova etapa amb les exposicions Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer

El dissabte 15 de febrer vam inaugurar nova etapa de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació. Un nou projecte que vol ser una declaració d’intencions a través de tres eixos principals d’interès: la producció pròpia, la creació local i internacional, i la relació entre art i comunitat educativa i social.

Per celebrar-ho, es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art: Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer.

A Succeeix cada dia, Jordi Mitjà ha revisat la seva carrera des d’una mirada actualitzada, és a dir, fent una selecció d’obra anterior a partir de la qual ha creat obra nova, recuperant i manipulant tècniques, objectes, imatges i sons d’allò més diversos. Per la seva banda, La biblioteca infinita és una col·laboració en marxa entre els artistes Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer, un arxiu de llibres en expansió, realitzat mitjançant la recombinació de pàgines de publicacions que van des de 1890 fins als anys vuitanta.

Tota la informació sobre les exposicions, a la pàgina web del Centre d’Art.

"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 2 (Foto: Eva Carasol)
"Succeeix cada dia", Jordi Mitjà, planta 1 (Foto: Eva Carasol)
"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 3 (Foto: Eva Carasol)
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.