Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació

Aquest web està en construcció, mentre el desenvolupem us convidem a consultar les pàgines del Centre d’Art i la Fàbrica de Creació, i també a seguir-nos a Instagram, Twitter i Facebook.

 

Reobertura de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació

Després del tancament temporal en motiu de les mesures sanitàries per la covid-19, Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació reobre les seves portes el dimarts 9 de juny. Prèvia obertura, s’ha fet una desinfecció de tots els espais i s’han instal·lat mampares i dispensadors de gels hidroalcohòlics. Tanmateix, s’han delimitat els espais amb les condicions d’accés i de circulació necessàries.

Els horaris del Centre d’Art queden modificats de manera temporal. L’obertura es concentra a horari de tarda de dimarts a divendres, de 16 a 21h. La resta es manté igual: dissabtes de 12 a 20h, i diumenges i festius d’11 a 15h. Les exposicions actuals, Succeeix cada dia i La biblioteca infinita, s’amplien fins al dia 11 d’octubre, i les activitats es reprogramen per més endavant. Serà obligatori l’ús de mascaretes durant tota la visita i es disposarà de gels hidroalcohòlics a l’entrada del Centre.

Pel que fa a la Fàbrica de Creació, els horaris d’obertura es mantenen: de dilluns a divendres de 9 a 22h, dissabtes de 10 a 21h i diumenges d’11 a 21h. Més endavant, no es descarta tancar els caps de setmana. S’ha elaborat un Pla de retorn que s’ha enviat a totes les i els residents amb les mesures de protecció emeses per les autoritats competents, i que serà d’obligat compliment per accedir a la Fàbrica. La reactivació de l’activitat serà progressiva. En aquest primer moment s’activa l’accés de les persones, entitats i associacions residents, amb la limitació d’un terç de la capacitat màxima de cada espai i garantint la distància de seguretat de 2 metres. Serà obligatori l’ús de mascaretes als espais comuns i es disposarà de gels hidroalcohòlics.

Teniu informació més detallada a les pàgines web de Centre d’Art i Fàbrica de Creació.

Foto: Marc Llibre

El Centre d’Art inicia nova etapa amb les exposicions Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer

El dissabte 15 de febrer vam inaugurar nova etapa de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació. Un nou projecte que vol ser una declaració d’intencions a través de tres eixos principals d’interès: la producció pròpia, la creació local i internacional, i la relació entre art i comunitat educativa i social.

Per celebrar-ho, es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art: Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer.

A Succeeix cada dia, Jordi Mitjà ha revisat la seva carrera des d’una mirada actualitzada, és a dir, fent una selecció d’obra anterior a partir de la qual ha creat obra nova, recuperant i manipulant tècniques, objectes, imatges i sons d’allò més diversos. Per la seva banda, La biblioteca infinita és una col·laboració en marxa entre els artistes Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer, un arxiu de llibres en expansió, realitzat mitjançant la recombinació de pàgines de publicacions que van des de 1890 fins als anys vuitanta.

Tota la informació sobre les exposicions, a la pàgina web del Centre d’Art.

"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 2 (Foto: Eva Carasol)
"Succeeix cada dia", Jordi Mitjà, planta 1 (Foto: Eva Carasol)
"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 3 (Foto: Eva Carasol)
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.