Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació

Aquest web està en construcció, mentre el desenvolupem us convidem a consultar les pàgines del Centre d’Art i la Fàbrica de Creació, i també a seguir-nos a Instagram, Twitter i Facebook.

 

Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació / Tancat

Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació restarà tancat de manera preventiva des del divendres 13 de març i fins a nou avís.

Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona davant la Covid-19 orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables.

Gràcies per la vostra col·laboració.

"Succeeix cada dia", Jordi Mitjà, planta 3 (Foto: Eva Carasol)

El Centre d’Art inicia nova etapa amb les exposicions Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer

El dissabte 15 de febrer vam inaugurar nova etapa de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació. Un nou projecte que vol ser una declaració d’intencions a través de tres eixos principals d’interès: la producció pròpia, la creació local i internacional, i la relació entre art i comunitat educativa i social.

Per celebrar-ho, es va posar una primera pedra simbòlica que va servir de tret de sortida de les noves exposicions del Centre d’Art: Succeeix cada dia, de Jordi Mitjà, i La biblioteca infinita, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer.

A Succeeix cada dia, Jordi Mitjà ha revisat la seva carrera des d’una mirada actualitzada, és a dir, fent una selecció d’obra anterior a partir de la qual ha creat obra nova, recuperant i manipulant tècniques, objectes, imatges i sons d’allò més diversos. Per la seva banda, La biblioteca infinita és una col·laboració en marxa entre els artistes Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer, un arxiu de llibres en expansió, realitzat mitjançant la recombinació de pàgines de publicacions que van des de 1890 fins als anys vuitanta.

Tota la informació sobre les exposicions, a la pàgina web del Centre d’Art.

"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 2 (Foto: Eva Carasol)
"Succeeix cada dia", Jordi Mitjà, planta 1 (Foto: Eva Carasol)
"La biblioteca infinita", Haris Epaminonda, Daniel Gustav Cramer, planta 3 (Foto: Eva Carasol)
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.