Acció Cultura Viva es trasllada de la Nau Bostik a la Fabra i Coats

23/09/2022 - 11:17 h

A causa de la previsió de pluja.

Els concerts d’Acció Cultura Viva que havien de tenir lloc divendres 23 de setembre al vespre i nit a la Nau Bostik es faran finalment a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. El motiu: la previsió de pluja.

Les actuacions que hi haurà seran: La Maga (a les 21 h), Eli Almic (22 h) i Koers (23 h).

Així mateix, tots els concerts previstos per als dies 24 i 25 de setembre a la Fabra es faran a l’interior.

El festival ACV, dins les festes de la Mercè, és un projecte comunitari que es concep d’acord amb els principis de l’Economia Social i Solidària, tant pel que fa a l’organització com pels proveïdors que s’hi impliquen. Forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i aquest any està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), La Clara Comunicació i altres persones a títol individual.

A la imatge, el grup Koers.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!