La Fabra col·labora amb el SAT! en un projecte educatiu i en un de suport a les companyies

07/09/2022 - 16:07 h

El primer vol dotar els alumnes de batxillerat d'arts escèniques d'una experiència completa en el seu camp d'especialització, i el segon proporciona suport en la difusió i la contractació.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació col·laborarà al llarg de la temporada 2022-2023 amb dos projectes organitzats pel Sant Andreu Teatre (SAT!), que aquest dimecres 7 de setembre ha presentat la programació del seu 20è aniversari. Per un costat, la Fabra participarà en la tercera edició d’un projecte educatiu en què també hi intervé l’Institut Doctor Puigvert; per l’altre, col·laborarà en el programa Aliansat, que proporciona a les companyies suport en la difusió i la contractació, així com residències tècniques (al SAT!) i artístiques (a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació).

El projecte educatiu té com a objectiu dotar els alumnes de batxillerat d’arts escèniques d’una experiència completa en el seu camp d’especialització. Durant el curs se’ls imparteixen tallers teòrics i pràctics en els quals es tracten àmbits com la dramatúrgia, la direcció, la interpretació, el vestuari, l’escenografia, la producció i la comunicació. En acabat, l’alumnat estrena la seva creació al SAT!

Pel que fa al programa Aliansat, va dirigit a companyies professionals de dansa i es renova cada dos anys mitjançant convocatòria oberta. El seu coordinador general és el coreògraf i ballarí Thomas Noone. En l’actualitat formen part de l’Aliansat les companyies Jacob Gómez, Juan Carlos Lérida, Kiko López, La Súbita, Lautaro Reyes, Manuel Rodríguez i UnaiUna. La Fabra ofereix els seus espais per al desenvolupament creatiu de les peces.

Més informació, en aquest enllaç.

A la imatge, estrena aquest 2022 de ‘Potser no hi ha final’, del projecte educatiu.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!