Presentació dels treballs de creació de l'alumnat de l'Escola Massana a la Fabra

19/07/2023 - 09:44 h

L'acte porta per títol 'Sobretaula' i tindrà lloc divendres 8 de setembre a partir de les 18 h.

Des del passat mes de desembre, diversos alumnes del Grau Universitari en Arts i Disseny i Cicles Formatius de Grau Superior de l’Escola Massana. Centre d’Art i Disseny han fet una residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir a l’alumnat un espai de treball en un entorn artístic professional que afavoreixi l’encontre i la convivència amb la resta de creadores, col·lectius, associacions i agents culturals (procedents de les arts visuals, arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, cinema i audiovisual, transmèdia, literatura, disseny…). Divendres 8 de setembre, entre les 18 i les 22 h, alumnes i exalumnes de l’Escola Massana presentaran els projectes que han desenvolupat a la Fabra, una explicació i exposició que han titulat Sobretaula.

Hi participaran Sílvia Rosell, Aina Andrés Puntero, Laura Paz Muñoz, Isaac Laia B. C., Adriana Civit, Allison Brown, marflor, Daniel Verin, Agatha Bellocchio Kernahan, Júlia Torres, Iñaqui Sanjuán, Mar Villeyra, Esther Solé i Andrea Romero.

L’entrada és lliure. Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!