Taller de dansa per a públic no professional amb Verònica Hernández Royo i Xavier Gumà

08/09/2023 - 11:45 h

Titulat 'Entre la tradició i la contemporaneïtat', constarà de quatre sessions i començarà el 20 de setembre.

El Sant Andreu Teatre (SAT!), amb la col·laboració de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, organitza el taller que porta per nom “Entre la tradició i la contemporaneïtat“, una proposta adreçada al públic de dansa no professional i que fusionarà els llenguatges de la dansa d’arrel, les danses urbanes i la dansa contemporània. L’impartiran Verònica Hernández Royo i Xavier Gumà, i es farà a la Fabra els dies 20 i 27 de setembre i 4 i 11 d’octubre de les 20 a les 21.30 h.

En les quatre sessions es durà a terme un escalfament intensiu amb tècniques del gaga, amb la finalitat de desenvolupar la consciència corporal prèvia a l’exercici físic. També es faran diferents exercicis de danses urbanes, amb un èmfasi especial en el bounce, el shaking i les dissociacions. Així mateix, es treballaran alguns passos bàsics de la dansa d’arrel per poder-los fusionar amb les tècniques urbanes i contemporànies. El taller finalitzarà amb un treball del repertori coreogràfic de Flor de maig, la peça més representativa de la parella coreogràfica que dirigeix el taller, amb l’objectiu de reunir en una coreografia tot el treball previ.

Les inscripcions al taller tenen un preu de 5 € i s’han de fer enviant un correu electrònic a admin@sat-teatre.cat. Més informació, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!