Veniu a descobrir què hi ha al recinte de la Fabra i Coats!

29/11/2022 - 11:10 h

La tarda de dimecres 30 de novembre es farà un joc amb diferents proves a superar.

Si voleu conèixer d’una manera divertida tot el que hi ha al recinte de la Fabra i Coats, veniu el darrer dia de novembre a participar en el joc que s’hi farà consistent en visitar els diferents espais i superar algunes proves. Si aconseguiu fer tot el recorregut, us espera un suculent premi final!

La gimcana començarà a les 16.30 h i tindrà una durada d’unes dues hores. El primer que haureu de fer és recollir el plànol del recinte al punt d’informació. Les persones participants aniran en grups de màxim 5 persones. Les proves us permetran visitar espais com la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, Can Fontanet – Centre d’Interpretació dels Tres Tombs, l’Escola Bressol La Filadora, l’Espai Vertical, la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani o la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. A cada punt us estaran esperant operadors per fer una activitat i marcar en el vostre mapa el pas per aquell lloc. Un cop tingueu el mapa completat, us indicaran l’espai final on us heu de dirigir. Una de les operadores que us proposarà una activitat serà la resident a la Fàbrica de Creació Meritxell Virgili, artista i antropòloga, que us convidarà a endinsar-vos en un viatge olfactiu.

Per participar en aquest joc de descoberta del recinte, apte per a totes les edats, no cal inscripció prèvia. Us hi esperem!

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!