dijous, 23 gener, 2020 - 20:30

El dijous 23 de gener, a partir de les 20:30h, Fabra i Coats - Fàbrica de Creació acull a la planta baixa de l’equipament una nova sessió del cicle BAM Fabra amb l’actuació en directe de la cantautora Marta Knight.

Nascuda a Martorell l’any 1998, Marta Knight és una jove artista d’indie folk que va donar els seus primers passos musicals a Andorra, on va passar la seva infància i part de la seva adolescència. Als 13 anys va començar a tocar la guitarra. Sola a la seva habitació i de forma pràcticament autodidacta, va començar a construir les seves cançons sense dir-ho a ningú. Poc després ja comptava amb un repertori propi.

Amb només un EP de cinc cançons publicat fins a avui, Peterloo Heroes, Marta Knight ha rebut el reconeixement de premis com L’Hospitalet Canta en Femení, ha realitzat més de cinquanta concerts en sales i petits festivals i s’ha convertit, amb la seva veu personal i les seves lletres introspectives, en una de les revelacions emergents de l’últim any i en la millor representació del talent femení local i jove.

Ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància amb tocs d’indie-rock cadenciós i esperit britpop, i amb cançons que deixen clares les influències d’alguns dels seus artistes preferits, entre ells Julien Baker, Sharon Van Etten, Nick Drake, Johnny Cash, Oasis o Kurt Vile.

El cicle BAM Fabra compta amb la col·laboració dels residents L’Afluent.

Més informació i entrades (5/7 euros) a la seva pàgina web.