dijous, 17 octubre, 2019 - 20:30

El dijous 17 d’octubre, a partir de les 20:30h, Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona acull una nova sessió del cicle BAM Fabra amb dos concerts a la planta baixa de l’equipament: Tarta Relena i Jonás de Murias.

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants (Marta Torrella i Helena Ros) per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Per la seva banda, Jonás de Murias remescla, translitera i fa sonar material gravat o d’arxius de tradició oral i musical tractant de transcendir i replantejar la relació habitual d’allò folclòric amb allò geogràfic. A través de la presentació i interpretació en viu d’aquesta barreja de textures sonores i lingüístiques, rastreja i ressignifica aptituds culturals heretades i trets que acostumem a relacionar amb la identitat.

El cicle BAM Fabra compta amb la col·laboració dels nostres residents L’Afluent.

Entrades en aquest enllaç.