dijous, 14 octubre, 2021 - 10:00 a divendres, 15 octubre, 2021 - 22:00

El 14 i 15 d’octubre, ECOSS, Ecosistemes de l’Inesperat es materialitza en un programa d’arts en viu i cultura digital. Ho farà en un doble format, presencial i en línia, en el que Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acollirà les activitats en viu.

Durant dues jornades, diferents convidades presentaran i sotmetran a debat les seves peces artístiques, instal·lacions i investigacions. Sempre amb una perspectiva feminista que llença preguntes com “Què aporten les dones en la investigació, en els desenvolupaments tecnològics i en els nous conceptes que busquen reequilibrar la nostra relació mediambiental amb el planeta?”. Les temàtiques d’aquesta edició es concreten en dues línies, una per jornada. El dia 14 el protagonisme recaurà en Llenguatges teledistribuïts: cos-memòria, tecnologia i xarxes. L’endemà, el programa versarà sobre Temàtiques ambientals en la intersecció art - ciència – tecnologia.

Aquest minifestival s’inscriu en la naturalesa modular de la que és la quarta edició del projecte ECOSS, amb variades diverses propostes i espais d’exhibició, que es van desplegant al llarg de l’any.

ECOSS està produït per Kòniclab, projecte associat en residència a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Per ampliar la informació sobre la programació, consulteu la web oficial.