divendres, 22 gener, 2021 - 20:00

El cantant Daniel Lumbreras actuarà el divendres 22 de gener a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació dins del cicle "Els concerts de la Fabra", que organitzem conjuntament amb els nostres residents L’Afluent. Com és habitual, el concert tindrà lloc a la planta baixa de la Fàbrica de Creació, amb inici a les 20h.

Lumbreras és un cantautor que explora el folk endinsant-se en territoris propers a la world music. Acaba de publicar el seu tercer disc (Cinematic, Hidden Track 2020), i continua sorprenent i commovent per la seva singularitat. Canta improvisant fonemes per centrar tota l’expresivitat en la musicalitat del so. No canta en cap idioma però tothom pot entendre’l. 

En aquest concert, estrenarà un nou format totalment inèdit a 4 veus, amb les coristes Mariona Fernàndez, Glòria Fernàndez i Marta Ortega, transportant al directe els jocs de veus de les noves cançons i donant vida a les més significatives dels discos anteriors.

Entrades a 6/8 euros (anticipades/taquilla). Compra anticipada en aquest enllaç.

---

Per venir al concert, has de saber:

El públic gaudirà del concert distribuït en cadires. Els grups de persones que arribin junts, se’ls agruparà, si es desitja, amb un màxim de 6 persones.

Es recomana arribar a la sala amb antelació per garantir un accés esglaonat. La sala obrirà 60 minuts abans del passi.

L’ús de mascaretes és obligatori mentre no s’estigui assegut. Es posarà a disposició del públic gel hidroalcohòlic.

Es recomana distància física recomanada sempre que sigui possible.

És important portar les entrades a la sala en format electrònic, preferentment.

Les entrades a taquilla només es podran pagar amb targeta.

Aforament limitat a 165 persones.

Els concerts de la Fabra: Daniel Lumbreras