dimecres, 17 febrer, 2021 - 06:30 a 08:30

El Festival d’Arts Vives Sâlmon s’inaugurarà el proper 17 de febrer a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, amb un esdeveniment únic que mostrarà el resultat d’un intens laboratori creatiu que durarà dues setmanes, La Pantalla Pròdiga, en el que cinc artistes experimentaran conjuntament al voltant del format televisiu prenent les arts vives com a motor. Els artistes que conviuran a la Fabra son Raúl Alaejos, Carolina Campos, Félix Pérez-Hita i Marc Vives, amb la col·laboració dels autors del jingle del festival, Hidrogenesse.

L’espectacle es podrà presenciar en viu a les nostres sales polivalents, de 18.30 a 20.30 (compra d’entrades online), en directe per streaming a través de la web del festival, i en diferit a Betevé, el mateix dia a les 22.15h.  Quedarà penjat a la web del canal per a visionats posteriors. 

Segons expliquen els organitzadors, el projecte és “un laboratori prodigiós del caos incontrolable, un projecte calidoscòpic amb una única pista de sortida: experimentar sobre com es fa un programa de televisió. Així, des de les arts visuals, la performance, la coreografia, el vídeo, la televisió o la música, a partir de la barreja de disciplines o diverses maneres de crear i relacionar-se amb la creació, se'ns convoca com a públic a una pantalla en directe i diferida des d'on veure com es desplega un paisatge insospitat”.