dimecres, 25 novembre, 2020 - 22:00

El proper 25 de novembre, Aldo Aranda, músic i resident a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, estrenarà online, a través de la nostra web, el concert virtual “Percussion Landscapes”, fruit del seu treball com a resident al nostre centre. El mateix dia de l’estrena publicarem l’enllaç des d’on veure-ho.

Percussió i nous llenguatges

Aranda és performer i percussionista, i un intèrpret virtuós de marimba. Ha treballat amb noms de referència del panorama musical i teatral mundial com Neeme Jarvi, Louis Andriessen, Heiner Gobbels, Jan Fabre o Plácido Domingo. Ha participat també en alguns dels festivals internacionals més importants del món, com el Festival d’Avinyó, el d’Edimburg o el Festival Internacional Cervantino de Mèxic, en els que ha revolucionat els conceptes d’execució i d’interpretació.

Els seus espectacles barregen la percussió i els nous llenguatges tecnològics amb diverses disciplines com el teatre musical, la narrativa, la improvisació i la dansa. Actualment, ha estat nomenat director artístic de la Companyia Modern Troubadours de Barcelona.

Paisatges sonors

L’espectacle que estrena a la nostra web, “Percussion Landscapes”, és un concert que aglutina diverses obres de reconeguts compositors mexicans. Els diferents estils musicals que convergeixen en el recital donen lloc a un mapa dels paisatges sonors del seu país d’origen. Configuren un tapís melòdic i colorit que ens apropa a la cultura i el llenguatge del Mèxic contemporani i dels seus creadors.

El proper 25 de novembre podreu assistir a la première del concert, a través de l'enllaç que compartirem en actualitzar aquesta mateixa pàgina.