dijous, 14 març, 2019 - 19:00

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i el Centre d'Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats inauguren el dia 14 de març a les 19 h a l'Espai Zero l'exposició Art i Aules. Processos i vincles, que presenta els treballs realitzats a través de dos programes educactius desenvolupats amb set centres de la ciutat de Barcelona durant el curs 2017-2018.

El primer programa és l'Espai C, adreçat a centres de primària. La proposta es basa en l’experiència d’un o més artistes residents que comparteixen espai i obra amb els alumnes d’una escola. Aquest intercanvi de coneixement genera en els participants un vincle on la personalitat, la realitat i l’entorn de l’artista es confonen amb les parets d’un centre educatiu i inspiren els infants d’altres maneres. Les escoles participants en aquesta edició han estat l’Escola dels Encants, l’Escola Miralletes i l’Escola Sagarra.

El segon programa és Reflexionart. Ideat per a centres de secundària (ESO), el seu objectiu és aconseguir una reflexió transversal sobre un tema important, una reflexió amb la qual es busca en els processos artístics un nou llenguatge que ajudi els joves a entendre l’entorn i la realitat aliens a partir d’un projecte global i interdisciplinari. En la passada edició la proposta ha estat la identitat, i hi han participat quatre centres de la ciutat: l’Institut Lluís Domènech i Montaner, l’Institut Martí Pous, l’Institut Menéndez y Pelayo i l’Institut Poeta Maragall.

L'exposició es podrà visitar fins al 31 de març. Teniu més informació en aquest enllaç.