dimecres, 18 setembre, 2019 - 19:00

El col·lectiu Makea Tu Vida, resident a Fàbrica de Creació, presenta entre el 19 de setembre i el 27 d’octubre al Centre d’Art l’exposició REHOGAR+. Dispositius en obert. Una mostra que es planteja com a darrer plat del projecte REHOGAR, una trobada anual -des de fa ja deu edicions- al voltant del disseny obert i la reutilització com a eines de transformació social, on l’aprofitament dels recursos, el respecte per les persones i l’entorn són qüestions determinants.

La mostra pretén ser un espai en construcció, un procés d’experimentació i recerca que pren els projectes de les anteriors edicions com a punt de partida per reflexionar, posar en pràctica i investigar conjuntament sobre els eixos temàtics i metodològics que els travessen. Quaranta dies per treballar col·lectivament en quatre dispositius ideats per rastrejar referents que ajudin a situar-nos en el present, endinsar-nos en els projectes i explorar les seves possibilitats transformadores, compartint coneixement i especulant sobre possibles nous contextos a l’habitar.

La inauguració tindrà lloc el dimecres 18 de setembre a partir de les 19 h. Teniu informació més detallada sobre l’exposició a la pàgina web del Centre d’Art.