dimarts, 29 març, 2022 - 18:00 a 21:00

La peça duracional es basa en estructures creades a partir de drons amb viola de gamba i sintetitzador modular. La llarga durada de l’esdeveniment fa que prengui la forma d'una instal·lació performativa en la qual els visitants poden anar i venir i quedar-se tot el temps que vulguin. Per tant, la peça no té un principi i un final fixos per a l’oient, sinó que és una escultura sonora en constant evolució, que es forma i s'ajusta al llarg de l'horari d'obertura.

Mireia Peñalver i Guilleumes (1993, Barcelona) és una violoncel·lista, viola de gambista i compositora establerta a Berlín. El 2019 neix Mirall, el seu projecte en solitari de creació interdisciplinària i
exploració sonora. Jacob Eriksen (1985, Dinamarca) és artista sonor, investigador i professor. El seu treball oscil·la entre la pràctica artística experimental i la conceptualització teòrica, que en combinació constitueixen un brou de cultiu per a la producció de coneixement i la creativitat. El seu art sonor, art conceptual i experiments musicals aborden els encreuaments entre l'ordre i el caos, la síntesi i l'organisme, la repetició i la diferència, l'humà i el no humà.

Al vestíbul de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Mirall i Jacob Eriksen