dimarts, 4 desembre, 2018 - 12:30

El dimarts 4 de desembre a partir de les 12:30 hores es presenta a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, de la qual la nova Ràdio Fabra en forma part. El projecte de ràdios comunitàries s’emmarca dins del programa Cultura Viva de l’Institut de Cultura de Barcelona, i permetrà connectar projectes radiofònics de tota la ciutat o iniciar línies d’investigació sobre la ràdio del futur a través d’un nou Radiolab, entre d’altres assumptes.

Durant la presentació, es podrà veure el nou estudi radiofònic de Ràdio Fabra, ubicat a la planta baixa de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, i alhora conèixer la seva programació i la pàgina web que ja s’ha posat en marxa i que podeu consultar aquí. Ràdio Fabra és un mitjà que té com a objectius principals dinamitzar la difusió de continguts dels residents a la Fàbrica, fer visibles els esdeveniments i les comunitats que coexisteixen a l’equipament i difondre els projectes culturals, socials i comunitaris de grups i entitats de la ciutat que emetran els seus programes a través d’aquesta ràdio.

La presentació anirà a càrrec de Daniel Granados, director del programa Cultura Viva, i dels coordinadors del projecte, Efraín Foglia i Antònia Folgera, amb la participació del conjunt de projectes radiofònics que formen part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i de la Ràdio Fabra.