diumenge, 25 octubre, 2020 - 11:00 a 21:00

La Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació torna a col·laborar en la nova edició del Barcelona Dibuixa, la marató de dibuix que tindrà lloc el proper 25 d'octubre, entre les 11h i les 19h en diversos equipaments de la ciutat. Enguany, organitzem conjuntament Minifanzín, un taller de creació de fanzines impartit pel dibuixant de còmics i animador Genís Rigol, que ens ajudarà a crear des de zero la nostra pròpia història i autoeditar-la..

Aquest any, el Barcelona Dibuixa arriba al desè aniversari i, com a gran novetat, ofereix la possibilitat de participar de manera presencial i virtual als 36 tallers que hi ha programats, dels quals 31 es poden fer presencialment amb inscripció prèvia. La celebració presencial convida alguns artistes nous i molts d'altres que han format part de la cita durant aquests anys i que tornen amb el taller que ja van presentar.

Per inscriure's als tallers presencials o seguir-los online des de casa, amb l’explicació en vídeo dels talleristes, accediu a la web barcelona.cat/barcelonadibuixa.