De Suècia a Luxemburg, el Taller de Músics elimina les fronteres amb el programa ‘Accions per a músics novells’

27/10/2023 - 11:59 h

Aquest mes de novembre, el quartet format pels catalans Irene Reig, saxofonista i Marc Demuth, contrabaix i per Arthur Clees, vibràfon i Andreu Giró, bateria, de Kultur a Luxemburg assajaran a la Fabra i Coats.

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acull dos projectes del programa Accions per a músics novells, una iniciativa del Taller de Músics per crear projectes i coproduccions internacionals en aliança amb diverses organitzacions i festivals d’arreu d’Europa. Aquest programa preveu activitats de mobilitat internacional amb l’objectiu de crear noves produccions que involucrin a músics joves amb trajectòria de països diferents.

La compositora i pianista barcelonesa, Miranda Fernández Trio i la compositora, saxofonista i cantant sueca Karolina Almgren assagen el seu duet a les nostres instal·lacions per preparar la seva gira conjunta per Suècia.

A més, aquest mes de novembre (18, 19, 20 i 21 de novembre), el quartet format pels catalans Irene Reig, saxofonista i Marc Demuth, contrabaix i per Arthur Clees, vibràfon i Andreu Giró, bateria, dos joves seleccionats entre els candidats de la convocatòria de Kultur a Luxemburg assajaran a la Fabra i Coats. El material que surti d’aquesta estada es podrà escoltar en directe al Jamboree el 21 de novembre i el 26 de novembre a Abbey Neumünster (Luxemburg).

Accions per a músics novells és un projecte de col·laboració entre Taller de Músics i Acción Cultural Española (AC/E) que des del 2019 genera espais per a la creació musical i impulsa la carrera internacional d’artistes emergents de la comunitat Taller de Músics. Les accions que duu a terme contemplen els períodes de gestació en residència artística amb figures nacionals i internacionals, la promoció d’espectacles, coproduccions amb festivals, l’edició digital i estades a seminaris i festivals.

Pots consultar la resta de propostes al seu web.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!