Delirium Edition i el tàndem format per Lluís Arruga i Biel Montoro, al 'Feedback'

18/11/2022 - 12:16 h

La quarta sessió d'aquesta mostra en diàleg amb el públic tindrà lloc la tarda de dimarts 22 de novembre.

Músics de diferents procedències i bagatges artístics formen la Delirium Ensemble, una part del projecte Delirium Edition: organisation for tomorrow’s art. Per la seva part, Lluís Arruga i Biel Montoro són dos joves que es van conèixer estudiant interpretació i poc després van descobrir que tenien moltes coses en comú, fins al punt que estan preparant plegats un projecte interdisciplinari. Tant Delirium Edition com Lluís Arruga i Biel Montoro seran els protagonistes de la quarta edició del ‘Feedback‘, una mostra en la qual els espectadors tenen la primícia de veure un fragment d’un espectacle d’algun resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i a més a més poden comentar amb els i les artistes el seu parer. Aquesta quarta sessió es farà dimarts 22 de novembre a partir de les 19 h i estarà moderada per Jordi Bordes, periodista cultural d’El Punt Avui.

Delirium Edition prepara a la Fabra Open Sources, una interacció entre música electrònica, música en viu i elements visuals, tant de vídeo com d’imatges. El projecte cerca noves formes i processos artístics, així com nous sons i noves experiències per als espectadors. Arxiu i alteritat/identitat són els seus fils conductors, amb els objectius d’aprofundir i reflexionar sobre les obertures artístiques, el concepte d’identitat, la figura del compositor en el nostre temps o la capacitat de desconstrucció de la música actual.

En quant a Lluís Arruga i Biel Montoro, es troben en ple procés creatiu de l’espectacle Mansuet, on combinen la teatralitat amb la música, l’audiovisual i la divulgació del patrimoni històric local. La proposta parteix d’una llegenda popular originària de la zona del Montserratí, i una de les finalitats, expliquen, és “teixir ponts amb la contemporaneïtat i així tractar i desenvolupar temes que ens toquen de prop, que ens volten pel cap, pels ulls, per les mans, pels mòbils, per les orelles i els llavis en el nostre dia a dia: la salut mental dels que formem part de la nostra generació, la possibilitat de trobar una salvació en l’expressió artística, l’aïllament, les esperances frustrades, la por, l’amor, i la convivència entre allò que és social i polític amb allò que és purament íntim”. Al ‘Feedback’ coneixerem una part del text a través de la seva lectura. Per motius d’agenda, Biel Montoro serà substituït pel també actor Jan Serra.

L’entrada al ‘Feedback’ és lliure. Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!