El festival Acció Cultura Viva omple de música la Fabra per la Mercè

05/09/2022 - 15:53 h

A l'escenari Interior, el de la Fàbrica de Creació, actuaran Flamenco Metropolitan, Joana Dark i Zbabek + Nara is Neus + Amas.

Algunes de les millors propostes de l’escena musical local, nacional i internacional les podreu escoltar en viu i en directe al recinte de la Fabra i Coats els dies 24 i 25 de setembre, en el marc del festival Acció Cultura Viva (ACV). Serà la sisena edició d’aquest esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Barcelona dins les festes de la Mercè i organitzat de manera col·lectiva, assembleària i oberta.

A la Fabra hi haurà tres escenaris. Tindran per nom Fabra, Harmonia i Interior, aquest darrer a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. S’hi podran veure les següents actuacions:

Dissabte 24

– Escenari Fabra: Miquel i Novel Quintet (17 h); Noko Woi (19.15 h); Senyor Oca (a la imatge) (21.30 h); Trezor (23.45 h).

– Escenari Harmonia: Remei de Ca la Fresca (18.15 h); TNDE (20.30 h); Robot Emilio (22.45 h).

– Escenari Interior: Flamenco Metropolitan (18 h); Joana Dark (20 h); Zbabek + Nara is Neus + Amas (20.45 h).

Diumenge 25

– Escenari Fabra: Eva Fernández (12 h); Las Opinólogas (13.30 h); DJ Trapella (14.30 h).

A més a més, hi haurà altres activitats a la Fabra i Coats: la Fira Discogràfica, amb la participació de segells independents; l’emissió de ràdio comunitària en directe, amb la participació de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona; diversos tallers, performances i el Discofòrum, un espai per escoltar, compartir i parlar de música. Aquests tallers i performances, organitzats des de la Comissió d’Activitats d’Acció Cultura Viva, es duran a terme a l’Espai Sònic, un lloc multidisciplinari i col·laboratiu, per trobar-se, habitar, compartir, jugar, experimentar, aprendre, desconnectar i reconnectar.

També hi haurà concerts a la Nau Bostik. Serà divendres 23 amb les actuacions de La Maga (a les 21 h), Eli Almic (22 h) i Koers (23 h).

El festival ACV és un projecte comunitari que es concep d’acord amb els principis de l’Economia Social i Solidària, tant pel que fa a l’organització com pels proveïdors que s’hi impliquen. Forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i aquest any està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), La Clara Comunicació i altres persones a títol individual.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!