El Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya 2023 ja té dates

28/02/2023 - 11:59 h

L'epicentre serà el barri de Sant Andreu i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i es farà els dies 5, 6 i 7 d'octubre.

La reivindicació de la irreverència, el sentit de l’humor i la celebració com a formes polítiques, artístiques i pedagògiques seran els eixos del Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya (FAACCC) 2023, esdeveniment que es durà a terme els dies 5, 6 i 7 d’octubre i tindrà com a escenaris principals la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i el barri de Sant Andreu. Fins al 28 de febrer ha estat oberta la convocatòria per participar-hi com a col·lectiu, projecte o organització amb una xerrada, taller, performance o espectacle, i el 24 de març es resoldrà la convocatòria.

El festival està coordinat per l’Associació Basket Beat, projecte associat a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i organitzat per diferents col·lectius. El FAACCC se sustenta en plantejaments crítics i cooperatius per tal de revisar i reformular el nostre paper com a ciutadanes, entitats privades i administracions. És un “espai comunitari de destrucció i confusió entorn les arts comunitàries”, manifesten els seus responsables. Després d’una jornada que es va fer l’any 2020, la primera edició pròpiament com a festival va ser el 2021; s’hi van implicar mig centenar d’entitats i hi varen assistir més de 1.200 persones.

Més informació, al web del FAACCC.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!